ДЕНЬ ЗНАНЬ

 

         От і скінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. А отже, час знову вирушати у захопливу мандрівку дивовижною Країною знань. Справжнє шкільне свято – День знань, день, який завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається цікавий, незвіданий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Вітаємо всіх з  Днем знань! Бажаємо, щоб у Вас завжди було величезне бажання вчитись та пізнавати усе нове!

Інформаційно-методичні матеріали допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку до проведення Дня знань і першого уроку у 2021/2022 навчальному році.


30 років – 30 уроків : інформаційно-методичні матеріали для проведення Дня знань та Першого уроку в 2021/2022 навчальному році / авт.-уклад.  Федорова Ю. В., Качуровська О. М., Колісніченко С. В., Коломоєць С. Д., Пляка С. М., Сіланть’єва Є. Е.; за заг. ред. Федорової Ю. В.  Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2021.  116 с.

Розроблені інформаційно-методичні матеріали «30 років – 30 уроків» допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку до проведення Дня знань і Першого уроку у 2021/2022 н.р. та сприятимуть формуванню патріотичних почуттів учнів. Запропоновані розробки доповнені елементами візуалізації – відеонарисами про Україну та українців, виконаними у техніці пісочної анімації, що забезпечить їх творче використання. Інформаційно-методичні матеріали стануть у нагоді для подальшого використання в закладах освіти у процесі формування патріотичних почуттів та ціннісно орієнтованого навчання і виховання учнів.


 

Відеонариси про Україну та українців у техніці пісочної анімації.

https://sites.google.com/view/30rokiv30urokiv/


Сторінками боротьби та звершень. Інформаційно-методичні матеріали до 30-річчя Незалежності України / укладач Надія ДЯЧЕНКО. Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2021. 44 с.

Видання містить огляд ресурсів, що можуть стати в нагоді вчителям під час організації роботи для відзначення 30-річчя Незалежності України. У подальшій педагогічній діяльності запропоновані джерела можуть слугувати орієнтиром та інформаційним підґрунтям для залучення юних громадян України до процесу відновлення історичної пам’яті про минуле країни та її сучасність, а також сприяти вихованню українців, здатних любити свою країну та дбати про її майбутнє. Інформаційно-методичні матеріали адресовані класним керівникам, учителям-предметникам, бібліотекарям, учнівській молоді, всім, кому не байдужа історія становлення незалежної держави України.




Шановні користувачі, дорогі діти! Читання книг збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим та допомагає пізнавати світ.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар