20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

     20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих героїв, які ціною власного життя відстояли право на життя в країні, де поважають честь і гідність кожного громадянина, де немає насильства, де кожна людина має захищені права, які піднесли на новий рівень ідеали демократії і захищали європейське майбутнє України. ​    Небесна Сотня для кожного громадянина стала не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які сьогодні захищають рубежі країни на її східних кордонах. 

​    То була зима, що нас змінила… Схиляємо голову, віддаючи глибоку шану всім, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Хто віддав своє життя за те, щоб кожен новий день був сповнений віри, надії та світла. Вічна пам’ять і слава Героям! Вони не вмирають, а навіки залишаються нашою славою і небесними захисниками України. Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні у наших серцях.

​І буде мир, і буде спокій
У кожнім домі і родині.
Лунатиме хвала у небеса високі,
Навіки мир і Слава Україні!


        Гідність,     свобода,    відвага,   єдність,   честь  –  стали   одними   з  головних об'єднавчих цінностей Революції Гідності. 




Немає коментарів:

Дописати коментар